Název | Množství a jednotka |
---|---|
libové hovězí mleté maso | 250 g |
sterilovaná nebo vařená cizrna | 300 g |
cibule | 1 ks |
rajčatový protlak | 1 lžička |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 2-3 stroužky |
masový vývar | 150 ml |
sůl | |
pepř | |
olivový olej |
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Veku nakrájíme na plátky, nebo koupíme již nakrájenou. Každý plátek lehce... zobrazit recept
Postup: Telecí maso nakrájíme na půlcentimetrové plátky a zlehka - hladkou stranou... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a nakrájíme na drobnější kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby... zobrazit recept
Postup: Oloupané brambory a očištěnou mrkev, v poměru 2 : 1, nakrájíme na kostičky. Ve... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...